Mięsa
- Schab pod pierzynką
- Filet szef
- Polędwica z pieczonym bakłażanem
- Filet z serem camembert i żurawiną w kokosie
- Koperta schabowa
- Rolada wieprzowa (mielona)
- Rolada wieprzowa (krojona)
- Rolada wołowa
- Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą lub z warzywami
- Roladki schabowe z farszem mielonym i papryką
- Pieczeń
- Pieczeń zapiekana
- Pieczeń schabowa z pieczarkami
- Schab ze śliwką
- Kotlet drobiowy
- Kotlet wieprzowy
- Kotlet a’la pizza
- De’voile (z pieczarkami i serem, z nadzieniem czosnkowym)
- Filet drobiowy w migdałach
- Filet w sezamie
- Łódki drobiowe, udko drobiowe
- Klopsy drobiowe lub wieprzowe
- Polędwiczki w sosie
- Drobiowy krajaniec
- Karczek w zupie cebulowej
- Karczek z grilla
- Szaszłyk drobiowy
- Szaszłyk wieprzowy
- Udko i pierś z kaczki
Wstecz...